Echipa DENTAL HelpTrend la Casa „RAFA”

Echipa Dental HelpTrend, formată din medici stomatologi voluntari, a susținut în data de 12 noiembrie un atelier de igienă bucală la CASA RAFA din Mosnita Nouă. CASA RAFA este o organizaţie non-profit şi non-guvernamentală, ce işi propune prevenirea riscului de excluziune sociala, şcolară si familială. Am colaborat cu danşii in trecut şi dorim sa le mulţumim pentru modul profesionist prin care conduc această instituţie.

În cadrul acestui proiect, copiii din clasa a 4-a au învățat despre importanța spălării pe dinți, cum să aibă o igienă corectă și care sunt alimentele bune si cele dăunătoare pentru dinţisorii lor. La final, fiecare dintre participanți a primit un pachet cu obiecte necesare pentru întreținerea igienei bucale, fructe și câteva dulciuri. Ne face bine cand stim că acum, copiii cunosc mai multe informaţii benefice pentru o igienă sănătoasă. Mulţumim Dental HelpTrend!

Vă asteptăm alături de noi in viitoarele proiecte – De ce ? Să schimbăm mentalitătile oamenilor prin fapte bune, bineinţeles 🙂