Vizita la stomatolog

Când este vorba de vizita la stomatolog, copil fiind, parcă ai vrea să faci orice. Să fii mai cuminte, să nu mănânci ciocolată, să te speli pe dinți. Orice… doar să stai acasă.

Ei bine, noi, am avut o surpriză.

Săptămâna trecută am fost prezenți la Asociația Casa Rafa din Moșnița Veche, ocazie în care le-am împărțit copiilor haine groase dar le-am propus și câteva proiecte pe care le vom desfășura anul acesta.

Ne-am dorit foarte mult să-i ajutăm pe acești copii. Nu doar cu haine ci și cu consultații stomatologice gratuite. Am rămas impresionați să vedem dorința copiilor de a merge la stomatolog. Pe cât erau de mici pe atât de curajoși.

Am vorbit cu câțiva studenți voluntari de la facultatea de stomatologie care s-au oferit să ne ajute și au făcut posibilă această întâlnire.

Prima întâlnire a avut loc luni, 9 decembrie, iar a doua întâlnire, vineri, 13 decembrie. În aceste două ocazii 9 copii au fost să-și repare dințișorii.

Proiectul va continua după sărbători.

Dorim să le mulțumim în mod special studenților de la facultatea de stomatologie cei fără de care acest proiect nu ar fi fost realizabil dar și vouă, celor care ne urmăriți activitatea!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *