Tu ne-ai ajutat să încălzim suflete!

În perioada 1-10 Decembrie am desfășurat proiectul „Încălzește un suflet” proiect, în cadrul căruia am demarat o campanie de colectare a hainelor groase. Haine pe care ulterior le-am donat către diverse centre destinate oamenilor străzii sau copiilor cu o situație financiară mai delicată din Timișoara și din proximitatea Timișoarei.

În prima parte a zilei de 1 Decembrie ne-am grupat și am pornit spre Fundația Timișoara ’89, loc în care am împărțit cinci saci de haine groase și o plasă plină cu mandarine pentru a le mai îndulci puțin ziua. În urma discuțiilor pe care le-am avut cu doamnele de acolo, acestea fiind foarte amabile și primitoare, am decis să păstram legătura și să-i mai vizităm pentru a face diverse activități împreună cu ei.

În partea a doua a zilei am fost prezenți la azilul de noapte Pater Jordan. Acolo am fost întâmpinați de aproximativ 50 de persoane. Am lăsat câțiva saci, ba chiar am împărțit atunci hainele încercând să-i mulțumim pe toți. La final am stat de vorbă cu ei, i-am ascultat și le-am fost alături. Ne-am împrietenit cu un domn foarte simpatic, Ieremia, dezinvolt, plin de viață și foarte respectuos. Discuția cu domnul Ieremia a fost exact „cireașa de pe tort” deoarece ne-a surprins pe fiecare cu bagajul lui de cunoștințe și cu felul în care transmitea mesajul. Clar, scurt și la obiect. Probabil dacă nu l-am fi întâlnit în acest context n-am fi spus niciodată că e un om al străzii. La fel ca și în cazul anterior am stabilit că ne vom întoarce și le-am promis că masa de Crăciun va fi organizată de noi.

Deși a fost o zi plină, poate puțin mai încărcată decât de obicei, acestă zi a venit la pachet cu multă bucurie, împlinire și satisfacție.

Dorim să le mulțumim tuturor celor care s-au implicat direct în acest proiect donând haine, celor care au share-uit fiecare postare legată de acest eveniment dar și celor care ne-au trimis mesaje încurajatoare!

Fără ajutorul dumneavoastră n-am fi reușit!

Vă mulțumim!

Din ❤ pentru oameni.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *