Din inimă pentru Ivanda

La începutul acestui an, în februarie, am fost anunțați că în comuna Ivanda, județul Timiș, locuiește o familie care are nevoie de ajutor. Fiind o familie foarte săracă, necesitățile primare însemnau pentru bătrânică, băiatul ei Cornel (20 de ani) și nepoțelul, Cristi (11 ani) o luptă continuă. Fără să stăm prea mult pe gânduri, am hotărât că trebuie să facem ceva pentru ei. Am început cu nevoile fiziologice, de bază. Am mers la un supermarket, am cumpărat alimente și produse de igienă personală după care am pornit spre Ivanda.

Acolo am întâlnit niște oameni încercați, dar uniți și puternici.

Stând puțin de vorbă cu bunicuța am aflat că viața lui Cristi nu fusese una deloc ușoară. A învățat încă de mic ce înseamnă respingerea, boala și… tristețea. A fost părăsit de mama lui la scurt timp după ce aceasta aflase că este bolnav.

Bunicuța își dorea să-l înfieze, dar pentru că locuința lor era atât de sărăcăcioasă, ei locuind toți trei într-o cameră, acest lucru era imposibil. Cristi avea nevoie de o cameră nouă în care să poată locui.

Așa a luat naștere proiectul Ivanda.

Am format echipele, am cumpărat materialele și am început lucrul propriu-zis. Ne-am ocupat de îndreptarea și finisarea pereților. După care am dat cu amorsă, am vopsit pereții, am refăcut tavanul și am pus parchetul.

Acum, bunicuța, Cristi și Cornel sunt fericiți. Cristi este adoptat și primește lunar o anumită sumă din partea statului. Cornel este angajat iar bunicuța se ocupă de treburile gospodărești.

Din ❤ pentru oameni.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *